Metallica и Kiss идват в България. След тях и Bon Jovi!

Pinterest LinkedIn +

Три от най-известните групи в света Metallica, Kiss и Bon Jovi ще изнесат концерти през това лято в България.

Концертите са организирани от Болкан Ентъртеймънт Къмпани и са обединени под името "A Summer To Remeber", стана ясно на официална пресконференция.


Организаторите Петър Петров, Димо Димов, Дейвид Либерберг, Елена Розберг, Марсел Аврам, Саня Армутлиева и Чаба Панкотай обясниха подробности около двата концерта. 

На въпрос на Avtora.com, дали е верен слуха, тиражиран от някои печатни издания за визита на Bon Jovi в нашата страна, международният промоутър на концертите на звездите Марсел Аврам (Marcel Avram) отговори:

"Пресконференцията е за обявяването на тези два концерта, но мога да кажа, че успях да уредя няколко дати на Bon Jovi за Източна Европа. Не си купувайте билети за концерти извън България, ще имате шанса да видите музикантите и на ваша територия."

На въпрос дали няма да дойдат в повече разходите на феновете предвид близостта на концертите на Lenny Kravitz и Metallica, Аврам отговори, че за събития извън тези, свързани с на Metallica и Кiss, не може да носи отговорност и те не са негов проблем. "Все пак аудиториите на Metallica и Lenny Kravitz са доста различни", допълни Петър Петров - изпълнителен директор на Болкан Ентъртеймънт Къмпани.

Шоуто на рок динозаврите Kiss ще се състои на 16 май на столичния стадион "Акдемик". Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба на 15 февруари на цени от 40 до 60 лв., уточни Петров.

Metallica ще гостуват в София на 25 юли на Националния стадион "Васил Левски". Пропуските за Metallica ще са на цени от 30 до 70 лв., а продажбата им ще стартира на 16 февруари.

Сподели.