Mena Suvari и Ving Rhames снимат филм на ужасите в София

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни в София започнаха снимките на новата продукция на “Nu Image” – "Day of the Dead". Под режисурата на Стив Майнер (Halloween H2O: 20 years later, Texas Rangers, Friday The 13th ) в главните роли участват Мена Сувари (Mena Suvari, "Американските прелести") и Винг Реймс (Ving Rhames, "Криминале).

Снимките ще текат в продължение на 6 седмици в студиото на “Nu Image” на Гара Искър и на различни локации в София.
 
Специално за продукцията в България освен актьорите, в това число Старк Сендс (Stark Sands, "11:14") и Ник Кенан (Nick Cannon, "Мъже в черно"), пристигнаха гримьорите на “Карибски пирати – Сандъкът на мъртвеца” и на третата част от филма, която българските зрители предстои да видят. Заедно с тях работят и едни от най-добрите български гримьори, съобщават от лагера на продукцията.
 
Действието в "Day of the Dead" се развива в малък град в Щатите, който е отцепен и поставен под карантина. Военен отряд, ръководен от капитан Роудс (Винг Реймс), спира всички коли, които се опитват да напуснат пределите на града. Сара (Мена Совари) ръководи един от екипите на специалните части. Най-близките й хора в него са Бъд (Старк Сендс) и Салараз (Ник Кенан).
 
В стремежа си да се измъкнат от прокълнатия град, Сара, Бъд, Салазар, Тревор (Майкъл Уелч / Michael Welch, "От местопрестъплението"), брат на Сара, и Нина (приятелката на Тревор) се натъкват на изоставени складове. Там те разбират, че кошмарът е предизвикан от научен експеримент, който е целял да направи хората по-съвършени.
Сподели.