Мейси Грей ще зарадва българските си фенове с концерт през октомври

Pinterest LinkedIn +

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Мейси Грей (Macy Gray) ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне "The Reset Tour". Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда "The California Jet Club", с която ще представят новият студиен албум на Мейси Грей, озаглавен „The Reset”.

Билетите за концерта им в София влизат в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Албумът “The Reset” e продуциран от Томи Паркър (Tommy Parker) и представя Мейси Грей в най-добрата й лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл “Thinking of You”, през епичната оркестрална балада „You Got Away” до натрапчивото жизнерадостно “Every Night” (с гост – рапъра Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за "Грами" (и една спечелена награда), „The Reset” се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета: барабанистът Тамир Барзилай (Tamir Barzilay), кибордистът Били Уес (Billy Wes) и басистът Алекс Кин (Alex Kyhn). Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – "The California Jet Club". Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Мейси.

На концерта в София през есента музикантите ще зарадват българската публика както с песни от албума „The Reset”, така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.