Мегън Фокс се присъедини към "Диктаторът" на Саша Барон Коен

Pinterest LinkedIn +

Холивудската актриса и секссимвол Мегън Фокс (Megan Fox), пробила благодарение на изявите си в първите два филма от блокбъстър поредицата Transformers, ще запише участие в горещо очакваната комедийна продукция The Dictator, чиито снимки текат в момента в Ню Йорк.

Фокс ще изпълни една от т. нар. камео роли в лентата, партнирайки на многоликия Саша Барон Коен (Sasha Baron Cohen), идентифициращ се преди всичко със своите неправдоподобни екранни персонажи Али Джи, Бруно и Борат.

В The Dictator 39-годишният актьор и сценарист, номиниран за всички най-престижни ТВ и филмови награди, в това число Оскар, изпълнява двойствена роля – на хрисим козар и чуждоземен диктатор, свален с преврат, който се озовава изгубен нейде в Съединените щати. Начело на продукцията е режисьорът Лари Чарлс, с когото Коен си партнира и при снимките на Borat, a освен Фокс и новоприсъединилия се към актьорския състав Джон С. Райли (John C. Reilly), в The Dictator ще запишат участие Бен Кингсли (Ben Kingsley), Ана Фарис (Anna Faris) и Джейсън Мантзукас.

Сценарият на лентата е базиран на бестселъра Zabibah and the King, чието авторство е приписвано на екзекутирания иракски лидер Садам Хюсеин. Какви роли са определени за Фокс и Райли, от Paramount отказват да разкрият.

Следващата изява на 25-годишната актриса на големия екран най-вероятно ще бъде в предстоящата продукция на Джон Апатоу This Is Forty, докато Райли ще се превъплъти в отрицателен гейм герой на име Wreck-It Ralph в едноименната нова анимация на Disney. Премиерната дата на The Dictator е насрочена за май 2012 г.

Сподели.