Матю Маконъхи се обяви против ваксинирането на деца срещу коронавирус

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Матю Макконъхи говори на онлайн срещата на върха на DealBook и се е изказал против ваксинацията на деца срещу коронавирус, съобщава "Ню Йорк Таймс".

Звездата е заявил, че той, съпругата му и 13-годишният им син Леви са ваксинирани, но все още не са готови да ваксинират двете си най-малки деца - 11-годишната Вида и 9-годишния Ливингстън. 

Дали мисля, че има някаква измама или теория на конспирацията? Не", е възкликнал Макконъхи и е уточнил, че вярва в стремежа на учените „да направят правилното нещо“.

През март Макконъхи обяви по време на подкаста "The Balanced Voice", че обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас. Той сподели, че иска да се развива и извън киното: „Наистина мисля, че имам на какво да уча другите и какво да споделя“.

Матю Макконъхи е роден в Тексас и в момента живее там със семейството си. Изборът на губернатор на този щат е насрочен за 2022 г.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.