Мъск определи като "епичен" новия ъпдейт на Autopilot

Pinterest LinkedIn +

Илон Мъск обяви, че новият ъпдейт на системата за автономно управление Autopilot на "Tesla" ще е "епичен". Той казва, че обновената версия вече се разпространява към автомобилите на компанията в САЩ и скоро ще започне да пристига до международните клиенти.

Тя ще може да се използва само от автомобилите, които са оборудвани с всички нужни екстри и функции за Enhanced Autopilot или Full Self-Driving.

В типичния си стил Мъск не издава много подробности. Вместо това споделя клип, в който собственик на автомобил на марката казва, че той го е закарал до дома му в пиков час в дъждовно време изцяло автономно, като самостоятелно е сменял лентите, включвал се е на магистрали и др.

Обещанията на Мъск напоследък често се посрещат с малко скептицизъм. Той вече няколко пъти е казвал, че Autopilot ще даде пълна автономния на колите на Tesla, но това засега не се случва.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.