Marvel връща славата на Spider-Man с режисьора Дрю Годард

Pinterest LinkedIn +

Колегата на Джос Уидън от Cabin In the Woods (Хижа в гората) - Дрю Годард - ще въведе Spider-Man във вселената на Marvel с дългоочаквания соло филм за супергероя.

Той е приел нелеката задача да е сценарист и режисьор на лентата, с която Marvel иска да върне славата на Спайди в едно от най-големите събития в света на комиксовите адаптации.

Това не е първият път, в който студиото иска да работи с Годард. Двете страни си партнираха при създаването на предстоящия сериал за Netflix - Daredevil (Дявол на доброто). В един момент обаче режисьорът реши да се посвети на Sinister Six - spin-off продължение на The Amazing Spider-Man 2 (Невероятният Спайдър-мен) за Sony. 

Според Latino Review, първият соло филм за Питър Паркър при Marvel няма да бъде история за това как той е станал супергерой, тъй като предишните проекти за маскирания нюйоркчанин вече показаха този сюжет.

Вместо това идеята е да го изправят срещу някой от Отмъстителите в опитите му да спечели признанието им и място в екипа за Avengers: Infinity War.

Премиерната дата на все още неозаглавения екшън на Дрю Годард за Spider-Man е на 28 юли 2017 г.

Сподели.