Spider-Man се присъединява към филмовата вселена на Marvel

Pinterest LinkedIn +

След много слухове, изтекла кореспонденция на Sony и надежди и спекулации от страна на феновете голямото събитие в света на Marvel е факт: Spider-Man се присъединява към Marvel Cinematic Universe.

Sony Pictures изненадващо обяви, че Питър Паркър ще обедини сили с The Avengers (Отмъстителите), като в същото време студиото си запазва правото да включва героя в свои филми. 

Най-вероятно Spider-Man ще дебютира в Captain America: Civil War през 2016 г. Лентата ще подготви персонажа за собствен соло проект, който се очаква на 27 юли 2017 г. Филмът за супергероя ще дебютира на мястото на Thor: Ragnarok, който пък е изместен за ноември 2017 г.

През декември 2014 г. имаше слух, че Андрю Гарфийлд няма да влезе отново в ролята на любимия на всички Spider-Man. Въпреки че това не е потвърдено, то поне е загатнато с "новата творческа посока", в която ще тръгне персонажът.

В комиксите на Marvel Питър Паркър и супер персоната, зад която се крие, често пресичат пътищата си с Тони Старк, Брус Банър, Тор и компания. Именно Spider-Man стои и в центъра на историята Civil War, чиято адаптация ще видим през 2016 г. Как точно ще бъде представена тя, предстои да разберем съвсем скоро, тъй като снимките на Captain America 3 започват през април 2015 г.

Сподели.