Marvel обявиха официалното заглавие на The Avengers 2 и детайли около сюжета

Pinterest LinkedIn +

Без съмнение, едно от най-очакваните събития на Comic-Con: San Diego 2013 беше панелът на Marvel и новините, които бяха обещани на феновете.

Верни на себе си, от студиото предложиха множество изненади, като една от най-интересните е повдигането на завесата около предстоящото продължение на блокбъстъра The Avengers (Отмъстителите).

Според думите на режисьора Джос Уидън (Joss Whedon), заглавието на филма е The Avengers: Age of Ultron, което зa комикс феновете е достатъчно да се досетят в каква насока ще се отправят супергероите.

Ultron е изкуствен интелект, създаден от Ханк Пим (Ant-Man), като впоследствие машината надминава по интелигентност дори създателя си и се изправя срещу него, за да завледее Земята.

Така се стига до битка между машината и The Avengers, като се очаква обаче, някои детайли от историята да бъдат променени за филма, като например произходът на Ultron, който според Уидън няма да включи Ant-Man в сюжета.

Както вече стана известно, в The Avengers 2: Age of Ultron няма да участва и Том Хидълстън (Tom Hiddleston) като Локи, но пък ще видим двама нови герои - Уанда и Пиетро Макимоф, по-познати като Scarlet Witch и Quicksilver.

The Avengers: Age of Ultron е с премиера на 1 май 2015 г.

Сподели.