Джеймс Спейдър с главна отрицателна роля в The Avengers: Age of Ultron

Pinterest LinkedIn +

Верни на себе си, Marvel продължават да разчитат на популярни (някои повече от други) холивудски актьори за филмите си, и The Avengers: Age of Ultron не е изключение.

След като стана ясно, че Елизабет Олсън (Elizabeth Olsen) ще влезе в ролята на Scarlet Witch, а Аарън Тейлър-Джонсън (Aaron Taylor-Johnson) - на нейния брат Quicksilver, сега разбираме и кой ще се превъплъти в образа на злия изкуствен интелект Ултрон.

Изборът на Джос Уидън е номинираният за "Златен глобус" американски актьор Джеймс Спейдър (James Spader) - най-известен с ролите си в сериала Boston Legal (Адвокатите от Бостън), както и във филмите Lincoln (Линкълн) и Stargate (Старгейт).

The Avengers: Age of Ultron ще бъде сниман в началото на 2014 г., като преди неговия дебют предстои да видим премиерите на Thor: The Dark World, Captain America: The First Avenger и Guardians of the Galaxy, които са съответно на 8 ноември 2013 г., 4 април 2014 г. и 1 август 2014 г.

След продължението на The Avengers (Отмъстителите) пък започва трета фаза от плановете на Marvel, чието начало ще бъде дадено от Ant-Man на 6 ноември 2015 г.

Сподели.