Мария Игнатова и Алекс Раева водещи на новото реалити шоу "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

"Господарката на ефира" Мария Игнатова и певицата Алекс Раева ще са водещите на новото реалити шоу "България търси талант", което стартира по bTV през пролетта.

За първи път подобен формат в българския ефир ще бъде воден от две дами. Изборът на Мария Игнатова и Алекс Раева е изцяло съобразен с характера на шоуто, който има за цел да открие нестандартни умения и дарби в участниците.

Предварителните кастинги на "България търси талант" стартират във Варна - на 13, 14 и 15 декември, продължават в Пловдив - на 17 и 18 декември и приключват на 20, 21 и 22 декември в Руския културно-информационен център в София.Записването за участие ще става на място, така че всеки, решен да впечатли журито, ще има възможност да стори това до края на обявените дни за прослушване в съответните градове.

Сред кандидатите, записали се за участие до момента, са 2-годишно дете, което разпознава марки коли, без да вижда знак или име, 85-годишна жена, която лети с делтапланер, както и група от 20 души, изпълняваща нетрадиционни танци.

Сподели.