Simple Minds се срещат с фенове преди шоуто в София

Pinterest LinkedIn +

Минути, преди да се качат на сцената в зала 1 на НДК, музикантите от Simple Minds ще се срещнат с десет от своите български фенове. Късметлиите ще могат да се здрависат и снимат с Джим Кер и компания.

Концертът на една от най-успешните шотландски банди за всички времена ще се състои на 14 декември, като датата е част от турнето на Simple Minds - Graffiti Soul.

Рокаджиите поискаха от организаторите на шоуто, температурата в гримьорните им да бъде точно 20 градуса. Стаите ще трябва да бъдат оборудвани с меки дивани, закачалки, огледала в цял ръст, хладилник и кутия за лед.

Джим Кер и компания желаят още хавлии с тъмен цвят, както и голяма гардеробиерна зад сцената.В менюто на Simple Minds има вегетарианска супа, прясна паста, плата със сирена и салати, сок от портокал, минерална вода, изобилие от пресни боровинки, малини и къпини, безсолни ядки – кашу и лешници, манго и авокадо, чай, както и леки вегетариански сандвичи и натурално кисело мляко.

По време близо двучасовото шоу в НДК ще прозвучат както чисто нови парчета на Simple Minds, така и всички техни класики като Don’t You (Forget About Me), Belfast Child и Alive and Kicking.

Сподели.