Мариана Попова с нов клип и нов мъж

Pinterest LinkedIn +

На 3-ти май, в столичния клуб Backstage, певицата Мариана Попова представи промоционално новия си клип към песента "Lejos". Парчето е на испански и е в дуетно изпълнение с българската естрадна звезда Орлин Горанов.

Освен че, както самата Мариана сподели, е сбъднала своята мечта да пее с Орлин Горанов, в клипа до нея стои още един мъж - аржентинският барабанист Пабло Круз (Pablo Cruz). Музиката и аранжиментът на песента са дело на Дани Милев, текстът е на Жан Никола Сиана (Gian Nicola Scianna), а режисьор на чувственото видео е Васил Стефанов.


Кадър от клипа към песента "Lejos"

Минути след края на промоцията Марияна Попова отговори на въпроси на Avtora.com.

Avtora.com: Защо реши този път да пееш на испански?

Мариана Попова:
Ами, аз съм влюбена във Барселона. Истината е, че тази година отидох за първи път и се влюбих в този град и... Защо на испански? Защото аз искам да има в моя албум песни на много езици, следващата песен ще е на португалски, следващата ще е на иврит, така че... това е просто поредната песен на друг език в моя албум.

.: И в клипа, и на сцената се вижда една много силна химия между вас с Пабло Круз. Какво се случва?

МП:
Да, да, ние сме гаджета. Това е истината. Това е моето ново гадже. Първоначално тръгнахме да работим по проекта "Lejos", което направихме, и... избухна невероятна любов.


Мариана и Пабло заедно на сцената и в живота. Дани Милев изпълнява партията на Орлин Горанов заедно с певицата.
Снимака: Avtora.com

.: Как върви работата върху албума?

МП:
Вече имам готов брой песни за албум, но нямам време да вляза в студио, за да ги запиша. Сега правя промоцията, утре летя за Хелзинки за Евровизия. Искрено се надявам като се върна на 13 май да си отделя един половин месец, в който да работя. Надявам се албумът да излезе през есента.

.: Много твои български колеги вече влязоха в класациите на MTV. Ти целиш ли се там?

МП:
Разбира се, че си мечтая за такова нещо, но не съм от хората, които ще отидат да си платят и да си пуснат документи, за да ги въртят по MTV, защото горе-долу доколкото съм чула това е начинът. И нямам такива амбиции. При мен всичко в живота ми и в творческия ми път се е случвало от само себе си, логично, не знам може би с помощ и отгоре, но искам да ми се случват по естествен начин нещата. Ако ми се случи, то ще ми се случи. Провокирам, естествено че провокирам с тези песни на различни езици. Това е специално отношение към всяка една страна - Испания, Португалия, Израел. Въобще, аз си давам заявката, но си давам заявката по един много фин и творчески начин.


След изпълнението си в клуб Backstage, Мариана сподели идеята си за голям концерт. Снимка: Avtora.com

.: Какви са плановете ти за близко бъдеще?

МП:
Да направя един страхотен концерт лайф в България. Абсолютен лайф със живи музиканти с балети с гости... както се прави.

Сподели.