Графа отново в Топ 10 на MTV

Pinterest LinkedIn +

Последният хит на Владимир Ампов-Графа "Честно в очи" застана на 8-мо място в престижната World Chart Express на MTV още с влизането си в класацията.

За четвърти път песен на популярния  български изпълнител се нарежда сред най-желаните хитове в европейския музикален чарт. По този случай българската звезда получи покана за участие в един от най-посещаваните клубове в Лондон "The Clapham Grand club", съобщават от екипа на музиканта.

"Честно в очи" е третият сингъл от едноимения албум на Графа, излязъл в края на миналата година. Промотирането на албума беше придружено от голямо национално турне, което завърши с концерт в Зала 1 на НДК. Кадри от турнето са в основата на видеоклипа към парчето. По всяка вероятност националното турне на Графа за представянето на новия му албум ще има и втора част през лятото на 2007 г., съобщават продуцентите на Графа Жокер Медиа и Globul.

Премиерата на "Честно в очи" по MTV Europe е днес, 5 май с повторение в неделя 6 май от 19:00 ч. (20:00 ч. българско време).

Сподели.