"Manic Street Preachers" − "Distant Colours"

Pinterest LinkedIn +

"Distant Colours" е чисто новото видео на "Manic Street Preachers". Песента ще бъде включена в 13-тия студиен албум на групата "Resistance Is Futile", който ще излезе на 13 април 2018 г. Парчето предвещава завръщане към класическия звук на "Manic Street Preachers", определян като "широкомащабна меланхолия". За първия си нов проект от 4 години насам музикантите казват: "Основните теми в албума са за паметта и загубата; за забравената история; за смущаващата реалност и за изкуството като място, на което можеш да се скриеш и да намериш вдъхновение..."

"Distant Colours" е чисто новото видео на "Manic Street Preachers". Песента ще бъде включена в 13-тия студиен албум на групата "Resistance Is Futile", който ще излезе на 13 април 2018 г.

Парчето предвещава завръщане към класическия звук на "Manic Street Preachers", определян като "широкомащабна меланхолия". За първия си нов проект от 4 години насам музикантите казват: "Основните теми в албума са за паметта и загубата; за забравената история; за смущаващата реалност и за изкуството като място, на което можеш да се скриеш и да намериш вдъхновение...".

Ако сте фенове на групата, няма начин да пропуснете видеото:


Сподели.