Manic Street Preachers издават нова best-of компилация

Pinterest LinkedIn +

Носителите на Brit Awards за най-добра група и най-добър албум от 1997 и 1999 г. и Q Award за Най-добра банда в света за 1998 г. - Manic Street Preachers, обявиха, че подготвят за издаване нова компилация, озаглавена National Treasures - The Complete.

Проектът включва 38 трака, включително първия сингъл на уелското алтърнатив рок трио - Motown Junk, от чието издаване тази година се навършват 21 години, и ще излезе през октомври в няколко различни формата. Това е вторият best-of албум на The Manics, които имат статута на едни от най-ярките представители на кардифската музикална сцена, след издадения през 2002 г. Forever Delayed.

Той обхваща цялата им дискография, наброяваща десет студийни албумa, в това число издадения преди по-малко от година Postcards From A Young Man, който дебютира под No.3 в британския чарт. В негова подкрепа MSP реализираха най-мащабното си турне на Острова до момента.

Едно от 38-те парчета, които ще бъдат включени в National Treasures – The Complete, ще е съвсем ново, но заглавието му все още не е известно. The Manics започнаха работа по наследника на Postcards From A Young Man още миналата година, а в интервю от ноември 2010 г. Ники Уайър разкри, че новият албум ще има много малко общо със своя предшественик, описвайки го като "изцяло комерсиален и мелодичен".

Сподели.