Манекенката Силвия Лазарова на обложката на актуална хитова компилация

Pinterest LinkedIn +

За първи път в България, снимка на наша манекенка намира място на обложката на актуална хитова компилация, с най-горещите парчета от световните музикални класации. Силвия Лазарова е едно от 12 момичета, участвали в конкурса и избрани за календара на Българския Моден Канал за 2004 година.


19 годишната манекенка от Агенция Визаж, която е победителка в конкурса "Мис Варна 2002" и финалистка в "Мис България 2003", стана и лице на лятната слънцезащитна серия на Лонда.

Обложката на компилацията е в дизайн, наподобяващ корица на списание, а във вътрешността на диска има снимки от фотосесията на Силвия за Българския Моден Канал. Снимките са дело на известния български моден фотограф Дилян Марков, а атрактивният стайлинг е на Роди от предаването на БТВ "Огледала".

Идеята за създаването на компилацията “Ladies Night” е това да бъде една от най-силните клубни албуми и компилации, подходящи за парти през летния сезон. Подборът би трябвало да се хареса както на женската аудитория, така и на мъжката такава. Албумът съдържа горещи и актуални хитове на най-известните изпълнителки (или жени вокалистки) в момента, които се въртят по клубовете, по радиостанциите и по музикалните тв канали. Това са песните от върховете на класациите, на които танцуват хората във всички клубове в Европа. Подбрани са вселенски хитове като: Lene – It’s Your Duty, Girls Aloud – Jump (For My Love), Shania Twain – That Don’t Impress Me Much, Sophie Ellis-Bextor – I Won’t Change You, Sugababes – Hole In The Head, Atomic Kitten – Ladies Night, Kate Ryan – Only If I, Kylie Minogue – Red Blooded Woman, Jamelia – Superstar, Stacie Orrico - Stuck и др. Тези парчета носят позитивна енергия, настроение, те са любими на всички. “Ladies Night” ще бъде рекламирана в тв и радиоефира и в пресата, като особено внимание ще й бъде обърнато от изданията, ориентирани към женската аудитория.

Инфо: Virginia Records
Сподели.