Майлс Дайшър – човекът, който живее повече във въздуха, отколкото на земята

Pinterest LinkedIn +

Майлс Дайшър от Red Bull Air Force е един от най-екстремните хора, които може да срещнете в живота си. Той прекарва повече време във въздуха заради своето голямо хоби - скокове от високи обекти (BASE jumping). В това видео ще видите някои от най-прекрасните и страшни гледки, които се откриват по време на скачанията на Майлс. Самият той го е правил 3500 пъти, като целта му е да достигне 5000. Майлс обаче твърди, че най-големият му скок в живота остава моментът, когато решава да има деца. Ако съдим от клипа, след време неговите наследници може и да го надминат по брой скокове.

Майлс Дайшър от Red Bull Air Force е един от най-екстремните хора, които може да срещнете в живота си. Той прекарва повече време във въздуха заради своето голямо хоби - скокове от високи обекти (BASE jumping).

В това видео ще видите някои от най-прекрасните и страшни гледки, които се откриват по време на скачанията на Майлс. Самият той го е правил 3500 пъти, като целта му е да достигне 5000.

Майлс обаче твърди, че най-големият му скок в живота остава моментът, когато решава да има деца. Ако съдим от клипа, след време неговите наследници може и да го надминат по брой скокове.


Сподели.