Red Bull Dolomitenmann: Нечовешко изпитание на сила, воля и издръжливост

Pinterest LinkedIn +

В Австрия се проведе 27-мото издание на Red Bull Dolomitenmann, известно като най-тежкото отборно щафетно състезание в света. То е изключителен тест за сила, издръжливост и спортен дух. Всеки отбор се състои от четирима състезатели - бегач, който тича по възможно най-трудния терен, парашутист, който трябва да лети бързо, каякар, който прекосява бурни води, и маунтин байкър, който преминава по брутални трасета. Изпитанието не е за всеки и кадрите, които ще видите, показват нечовешки екстремизъм. Победител тази година се оказа отборът Addidas Outdoor, a тимът на Red Bull завърши трети.

В Австрия се проведе 27-мото издание на Red Bull Dolomitenmann, известно като най-тежкото отборно щафетно състезание в света.

То е изключителен тест за сила, издръжливост и спортен дух. Всеки отбор се състои от четирима състезатели - бегач, който тича по възможно най-трудния терен, парашутист, който трябва да лети бързо, каякар, който прекосява бурни води, и маунтин байкър, който преминава по брутални трасета.

Изпитанието не е за всеки и кадрите, които ще видите, показват нечовешки екстремизъм. Победител тази година се оказа отборът Addidas Outdoor, a тимът на Red Bull завърши трети.


Сподели.