Майката на Робин Тик за #MileyAssSmallerThan: Не очаквах да видя задника й толкова близо до сина ми!

Pinterest LinkedIn +

Вероятно до няколко дни всички, освен пряко засегнатите, ще забравят напълно за "назадничавия" пърформанс на Майли Сайръс на MTV VMAs 2013, счетен от масата критици и критикари за скандален. В първите 48 часа след шоуто в Бруклин обаче темата продължава да е сред най-дискутираните.

Сред най-безапелационните коментари по казуса е този на известната актриса (Days of our Lives) и певица Глория Лоринг в качеството й на "пряко засегната" от ексцесията на бившата звезда на Disney Channel. Тъй като очарователният Робин Тик е неин син.

Независимо дали е знаел какво точно ще се случи през няколкото минути, в които дели сцената със Сайръс, Тик запази хладнокръвие (или поне външно), озовавайки се тяло в тяло с развилнялата се 20-годишна актриса и певица. В действителност може да се спори дали Майли е тази, която фиксира изпълнителя на хита Blurred Lines (в чието видео участват три топлес модели) с облеченото си в латекс дупе, или той прави решителната крачка към него.

Г-жа Лоринг обаче има една версия за случилото и тежка присъда за Сайръс.

"Не мога да разбера какво точно се опитва да направи Майли Сайръс. Не спирам да си мисля за това как майка й и татко й са я гледали. Не очаквах да сложи задните си части толкова близко до сина ми. Проблемът е, че едва ли някога ще успея да избия гледката от съзнанието си.

Според мен този й опит беше доста жалък и не смятам, че е извлякла някаква полза от него. Не можах да разбера какво цели. Всичко беше толкова преувеличено, че се превърна почти в пародия на себе си", заяви за omg! Insider 66-годишната актриса, започнала музикалната си кариера едва 14-годишна.

Според TMZ за разлика от свекърва си великолепната Пола Патън – звездата от филми като Déjà Vu, Mirrors, Precious и Mission: Impossible – Ghost Protocol и съпруга на Тик от 2005 г. насам – няма проблем с мимолетния "флирт" между любимия й и 17 години по-младата от нея годеница на Лиъм Хемсуърт.

Тя е знаела предварително, че на сцената ще стане "горещо" и изглежда не смята да споделя оценката си за изпълнението на Майли Сайръс, произвело Twitter тренда #MileyAssSmallerThan.

Сподели.