Майк Тайсън облече българска носия и показа как се прави шоу в българския ефир

Pinterest LinkedIn +

Майк Тайсън е едно от атрактивните световноизвестни имена, които са се забърквали с българския шоубизнес. Участието му във VIP Brother ще се помни дълго. Но не заради самото участие, а заради посещенията на Железния Майк в страна "на края на света".

В интервю за Нова телевизия бившият спортист показа как се прави шоу на световно ниво, а изводът, който доста хора си направиха, е, че между VIP и VIP има Балкан разлика.

"Преди да дойда в България, знаех, че земите ви са се наричали Тракия. Преди това и Римска империя", започна Майк разговора си с Ани Цолова и Виктор Николаев. Той показа, че се е поинтересувал от историята на земите ни от древността до днес. 

Разбира се, водещите знаеха, че основната тема ще бъде реалитито на Големия брат, така че побързаха да насочат разговора към впечатленията на Тайсън от престоя му в Къщата. 

"Повечето хора в много отношения приличат на мен – артисти, чувствителни, много мили, но и много жестоки. Упорити, конкурентни". Той се пошегува и с хорото, на което се хвана със съквартирантите, казвайки, че и без това е ужасен танцьор. 

Разговорът продължи с коментари за трудното детство на Тайсън, за жертвите, които е трябвало да прави през годините, за религията и ролята й в живота му... Гостуването не се размина и без задължителното селфи с водещите – събитие, което поне част от присъстващите ще помнят цял живот.


Сподели.