Маги Халваджиян кани Елен Колева в следващия сезон на „Капките“?

Pinterest LinkedIn +

Елен Колева е сред кандидатите за следващия сезон на „Като две капки вода“, научи Avtora.com. Актрисата била голям фен на музикалното риалити и отдавна искала да участва.

Звездата от „Шивачки“ била убедена, че ще се справи с имитациите не само заради актьорския си талант, но и заради певческите си заложби.

Колева в действителност има музикална дарба и неведнъж го е показвала. Преди 5 години тя участва в риалити шоуто „И аз го мога“, което също се продуцираше от Маги Халваджиян. Тогава Елен шашна публиката с оперното си пеене, а тези дни тя отново напомни за таланта си в социалните мрежи.

Актрисата публикува клипче, в което изпълнява част от парчето „Wonderful world“ Луис Армстронг по брилянтен начин.

„Маги отдавна забеляза заложбите на Елен и дори този сезон се колебаеше дали да не я покани, но обстоятелствата не му позволиха“, разкриват от шоусредите.

Според запознати Колева със сигурност ще е сред участниците в „Капките“ догодина и ще бъде голямата изненада на девети сезон.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.