Madonna "подреди" най-новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Все по-британската звезда Мадона (Madonna) е оформила финалния траклист за своя нов албум "Confessions on a Dancefloor", съобщи Billboard. Той включва 12 песни и се очаква на 15 ноември, с лиценза на Warner Bros.

Продуцент на 10-тия студиен албум на родената през 1958 година с името Мадона Луис Вероника Чиконе, незалязваща за последните 20 години поп звезда, е Стюарт Прайс (Stuart Price). Младият музикант, композитор и продуцент не за първи път работи с Мадона - сред проектите му с нея са турнето й от 2004 г. Re-Invention Tour, където е музикален директор и Drowned World Tour от 2001, където е кийбордист.

Във връзка със заключителната работа по "Confessions on a Dancefloor" той е споделил, че 12-те трака многократно са били размествани, докато бъдат подредени в реда, в който са поместени по-долу и в който ще излязат, и "Like It or Not" е бил перфектният избор за финална песен. "Това съм аз. Това е, което правя. Вземете го или го оставете", са думите на Мадона, закодирани в заглавието на въпросната песен.

Прайс е казал още, че целият албум, в това число вокалите, е бил записан в домашното му студио в Лондон. Междувременно съседката му е плакала без да спре ден и нощ. Така че ако се заслушате внимателно, "вие може да я чуете в бекграунд вокалите", казал е продуцентът през смях.

Първият сингъл от албума, "Hung Up", е включен в реклами на новия телефон Motorola/iTunes, а негов рингтон може да бъде изтеглен от страниците на MTV.com and VH1.com. Видеото към песента е трябвало да бъде режесирано от фотографа David LaChapelle, но между него и Мадона са възникнали концептуални различия и той е бил заменен. Все още не е известно от кого.

Финален траклист на "Confessions on a Dancefloor":

1 Hung Up
2 Get Together
3 Sorry
4 Future Lovers
5 I Love New York
6 Let It Will Be
7 Forbidden Love
8 Jump
9 How High
10 Isaac
11 Push
12 Like It or Not

Сподели.