Звездна DJ селекция през новия сезон в Yalta club

Pinterest LinkedIn +

С партито на краля на мелодичния хаус Sandy Rivera, столичният Yalta club постави началото на серия от големи събития, които ще предложи през новия клубен сезон.

На 3-ти октомври, зад пулта в Yalta club ще застане един от пионерите в хаус музиката - Dave Seaman (на малката снимка). Диджеят, който има миксирани над 25 компилации за Global Underground u Renaissance, ще зарадва българските фенове и с парчета от новия си албум, чиято премиера ще се състои в края на септември.


Gareth Emery

На 17-ти октомври клубът e осигурил присъствието на още една хаус емблема – Herman Cattaneo, а на 23-ти октомври специален гост ще бъде Gareth Emery.

Холандският транс диджей Ferry Corsten ще е следващата суперзвезда, която ще пуска в Yalta club на 6-ти ноември. Датата 13-ти ноември пък е запазена за световноизвестния Roger Sanchez.


Sharam

Седмица след него, на 21-ви ноември, зад пулта в заведението ще застане Sharam - половинката от култовия тандем Deep Dish. На 19-ти декември Yalta club ще посрещне нюйоркската хаус легенда Victor Calderone.

Билети за всички партита в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.