Chris Cornell със син, Audioslave с албум

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на супергрупата Audioslave Крис Корнел (Сhris Cornell) и съпругата му Вики очакват син през ноември т.г., съобщава Blabbermouth.

Очакваното дете ще е второ за двойката, които вече имат едногодишна дъщеря на име Тони (на снимката с Cornell). Корнел има и петгодишна щерка - Лили, която е от предишния му брак с бившата мениджърка на Soundgarden Сюзън Силвър (Susan Silver).

Новините за предстоящото събитие певецът е разкрил в скорошно интервю, в което е станало дума и за историческия концерт на Audioslave в Хавана (Куба) през май 2004 г. По думите на Корнел кубинският държавен глава Фидел Кастро се е появявал по телевизията през всеки ден от престоя им, за да говори срещу Америка. "Той все се оплакваше и оплакваше през цялото време, докато бяхме там... Но това нямаше особено голямо значение за начина, по който преминаваха дните ни, защото на никой там не му пукаше откъде сме", споделил е той.

Концертът, един от малкото на американска група, свирила в Куба, е бил документиран и ще излезе на CD/DVD. Албумът ще носи заглавието "Live In Cuba" и ще включва и кадри от престоя на групата в страната. Като рилийз дата засега е определен 11 октомври 2005 г.

Понастоящем Audioslave са на северноамериканско турне с подгряващи групи Sееther и 30 Seconds to Mars.

Сподели.