Madonna обяви датите от световното си турне

Pinterest LinkedIn +

Поп кралицата Мадона (Madonna) ще се отправи на път за продължителна серия от концертни шоута в подкрепа на последния си албум "Confessions on a Dance Floor" още в края на тази пролет. Първата дата е 21 май, Лос Анджелис, а последната, до момента - 3 септември, Амстердам.

Въпреки коментарите, че за това турне Мадона ще предпочете по-малки сцени от обикновено, Confessions Tour ще премине през някои от най-големите американски и европейки концертни съоръжения. Сред вторите са Wembley Arena в Лондон, Олимпийският стадион в Рим, две от най-големите немски сцени в Дюселдорф и Хановер, Германия, и такива в Дания, Франция и Холандия.
 
100% диско музика, какъвто е "Confessions on a Dance Floor", обеща Мадона още миналата година, когато за първи път заговори за предстоящото турне. "Ще се фокусирам върху диското и новия си запис. По-старите неща вече ги представих в моя Re-Invention Tour", каза тогава звездата за Billboard.
 
Жан Пол Гутие (Jean Paul Gaultier) ще е един от дизайнерите на предпочитащата в последно време трика в крещящи цветове звезда.
 
Както Avtora.com вече писа, Мадона ще загрее за турнет си с първото фестивално участие в кариерата си - на 30 април тя ще е хедлайнер на голямата сцена на Коачела в Индио, Калифорния.
 
Датите от Confessions Tour са публикувани в току-що стартирания сайт http://www.confessionstour.com, създаден специално за събитието. В него са включени 8 секции, но някои от тях все още са в процес на разработка.
 
Информация относно турнето има и в официалния сайт на Мадона, чийто онлайн плеър вече е зареден както с много от старите й хитове, така и с първите 2 сингъла от "Confessions on a Dance Floor" - "Hung Up" и "Sorry".
Сподели.