Ъпсурт тръгват на национално турне

Pinterest LinkedIn +

През месец май Ъпсурт - хип-хоп група No.1 на България за 2005 г. с общо пет годишни музикални награди, ще реализират национално турне в седем от по-големите градове на страната. То ще стартира на 10 май и ще приключи на 18 май.

В турнето, което включва концерти във Велико Търново, Русе, Варна, Сливен, Стара Загора, Бургас и Пловдив, ще вземат участие и гост - музикантите  Дичо, Лора Караджова, Славе Болфейс и Стоян Роянов Я-Я, както и момичетата от балет "Нова".  
 
Шоутата ще са с времетраене от два часа, през които Ъпсурт ще представят както топ-хитовете от последния си албум - "Quattro", така и най-новия си сингъл - "Втора цедка", записан със специалното участие на "Лошата" испанка Мала Родригес, съобщават продуцентите на триото, Free Agents. "Втора цедка" е в разпространение от 10 април. Дискът може да бъде закупен ексклузивно с промоционален пакет NESCAFE 3in1.
 
Билети за концертите от турнето могат да бъдат закупени от 20 април чрез мрежата на Ticketstream Bulgaria, както и в магазините “Хип-хоп уеър" в Бургас и “ Мюзик мания" в Сливен. На предварителна продажба те ще струват 4 лв.
 
"Ъпсурт с 3 в 1 на път":
 
10 май - Дворецът на културата и спорта - Велико Търново
11 май - зала "Дунав" - Русе
12 май - Дворецът на културата и спорта - Варна
14 май -спортна зала "Васил Левски" - Сливен
15 май -спортна зала ДЗУ - Стара Загора
16 май - зала "Бойчо Брънзов /зала "Изгрев"/ - Бургас
18 май - палата №21 - панаирното градче в Пловдив
Сподели.