Madonna - големият удар на MTV Europe Music Awards 2005

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер (3 октомври) на церемонията по връчването на европейските музикални награди на MTV Мадона (Madonna) за първи път ще представи наживо по телевизията актуалния си хит "Hung Up". Парчето е пилотен сингъл от най-новия албум на певицата "Confessions on a Dancefloor", който ще се продава от 14 ноември.

"Това, че привлякохме Мадона, която съвсем скоро издава албум, а сингълът й току що се завъртя, е сензационно - моментът е подходящ и за нея, и за нас", казал е изпълнителният директор на MTV за Reuters.

Освен 47-годишната поп икона на сцената в Лисабон ще се изявят още британските звезди Coldplay и Gorillaz - лидерите в класирането по номинации за музикалните награди на MTV (по пет и за двете групи), и Роби Уилямс (Robbie Williams).  Gorillaz ще заложат на най-новото си хай-тек 3D холограмно шоу.

Foo Fighters, Black Eyed Peas и Green Day също ще се включат с изпълнения наживо в церемонията, за която от MTV се надяват да съчетае силата на традиционния рок пърформанс с най-новите технологии.

Сподели.