Лукас Блек отново става бърз и яростен във Fast & Furious 7

Pinterest LinkedIn +

Лукас Блек (Lucas Black) се завръща към поредицата Fast & Furious (Бързи и яростни) в седмата част, режисирана от Джеймс Уан (James Wan).

Актьорът се присъединява към и без това достатъчно впечатляващия каст, в който влизат още Вин Дизел (Vin Diesel), Пол Уолкър (Paul Walker), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Кърт Ръсел (Kurt Russell), Тони Джаа (Tony Jaa) и др.

Блек има зад гърба си ролята на Шон Бозуел, който е главният герой в третата част от франчайза - The Fast and the Furious: Tokyo Drift (Бързи и яростни: Tokyo Drift).

Персонажът му, тогава още тийнейджър, се премества от Аризона в Токио, за да избегне затвора и става една от водещите фигури в местните нелегални автомобилни състезания.

Tokyo Drift е също така и филмът, в който Вин Дизел се завърна с камео роля, след като не се включи в 2 Fast 2 Furious (Бързи и яростни 2). Той прие ролята в замяна на правата върху Ридик - сделка, която му се изплати с излизането на Riddick (Ридик) преди броени дни.

Все още няма подробности за това как ще е свързан Шон Бозуел с групата на Доминик и Брайън, но вероятно ролята му няма да е малка, тъй като според Deadline Лукас Блек ще участва и в следващите два филма от поредицата.

Премиерата на Fast & Furious 7 е на 11 юли 2014 г.

Сподели.