Love.net с международна премиера в Москва

Pinterest LinkedIn +

След големия успех в България, Love.net ще има международна премиера на 30 юни в рамките на Московския кинофестивал. Продукцията на Нова Телевизия и "Мирамар" е включена в специалната програма наред с други национални блокбъстъри и филми.

От родна страна лентата ще бъде представена от Илиян Джевелеков - режисьор, Матей Константинов - сценарист, и Георги Димитров - художник. Love.net е вторият им проект, представен в Москва след "Дзифт", за който през 2008 г. Гърдев получи наградата за режисура.

Създателите на любовната драма разкриха, че вече има интерес към Love.net от страна на руски разпространители, които ще присъстват на премиерата.

Сред официалните гости ще бъдат Рустам Ибрахимбеков (сценарист на "Изпепелени от слънцето" и "Сибирският бръснар"), режисьорите Павел Лунгин, Мурад Ибрахимбеков, Сергей Бондарчук, както и собствениците на най-голямата верига киносалони в Русия - "Каро филм", които са партньори на "Мирамар" в суперпродукцията за генерал Скобелев и руско-турската война "Удряй пръв", която предстои да се снима в България през 2012 г.

В България Love.net се задържа в класацията на най-гледаните филми в продължение на 12 седмици, което е изключително постижение. Продукцията е и на крачка от рекордните за годината 200 000 зрители, като за първи път заглавие с романтична насоченост, а не екшън или комедия, стигат до толкова високи резултати.

Сподели.