Ексклузивно: Гледай на живо премиерата на "Трансформърс 3" в Ню Йорк в Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след официалната световна гала премиера на "Трансформърс 3" (Transformers: The Dark of the Moon) на кино фестивала в Москва, Avtora.com и Форум Филм България ще ви направят съпричастни на не по-малко бляскавата премиера на филма в Ню Йорк тази вечер (28 срещу 29 юни).

Събитието, на което се очаква по червения килим пред отбрана публика да дефилират звездите от каста Шая Лебьоф, Джош Дюамел, Патрик Демпси, Джон Туртуро, Джон Малкович, Тайрийс Гибсън и дебютантката, горещият британски топмодел Роузи Хънтингтън-Уайтли в компанията на създателите му, режисьорът Майкъл Бей и изпълнителният продуцент Стивън Спилбърг е обявено от 00:30 часа (05:30 местно) наше време.

В България, церемонията ще може да бъде наблюдавана ексклузивно и единствено само в пряко излъчване по Avtora.com, като още по същото време, в полунощ най-нетърпеливите киномани ще имат възможност да видят последната битка за Земята на триизмерен екран с прожекции на "Трансформърс 3" в Mtel IMAX и Cinema City.

В заключителната част от хитовата sci-fi екшън поредица, Шая Лебьоф се завръща в персонажа на Сам Уитики, когато мистериозно събитие от миналото на земята избухва в днешно време и заплашва планетата с всеобхватна война, която дори и трансформърите не са способни да спрат сами. Transformers: Dark of the Moon идва в България в дигитално 3D и Mtel IMAX на 29 юни. 

(! Пряката транслация можете да следите във видеото по-долу от 00:30 часа българско време!)


Сподели.