"Ловът" предлага върховно преживяване в кината този март

Pinterest LinkedIn +

Готови ли сте за върховното преживяване в лова на… хора? Още преди да се появи на екран, "Ловът" се превърна в едно от най-противоречивите и обсъждани заглавия за годината. Продуциран от майстора на съвременния хорър Джейсън Блум ("Хелоуин", "Стъкления", "Чистката"), мистериозният трилър използва по оригинален и провокативен начин утвърдените визуални и повествователни елементи на жанра, като рисува една страховита и тревожна картина, отразяваща някои от най-наболелите социално-икономически и културни проблеми на съвременното общество.

Филмът разказва за дванадесет непознати мъже и жени, които се озовават на сечище, без да знаят нито къде точно се намират, нито как са попаднали там. Те не знаят, че са били избрани за нещо много специално… Скрити в сянката на конспиративна теория от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, за да ловува хора за спорта. Но планът им е на път да се провали, защото една от жертвите – Кристал (Бети Гилпин, "Glow") – познава играта на ловците по-добре от тях самите. Рязко ролите се разменят и Кристал започва да отстранява преследвачите си един по един и бавно, но сигурно се приближава до тайнствената фигура в центъра на всичко (двукратната носителка на "Оскар" Хилари Суонк).

Кой ще оцелее? Кой ще победи? И каква е страшната тайна зад "Ловът"? Отговорът на тези въпроси ще разберем в края на март, когато предизвикателният и шокиращ филм ще дебютира в киносалоните и ще разбуни духовете, засягайки някои не особено приятни теми, които, за съжаление, са част от нашия свят. 

Режисьор на "Ловът" е Крейг Зобел ("Compliance", "Z for Zachariah", "The Leftovers"), сценаристи – Ник Кюз ("Останалите") и Деймън Линделоф ("Изгубените", "Пазителите"). Освен изгряващата звезда Бети Гилпин и ветеранката Хилари Суонк участват още Айк Баринхолц, Ема Робъртс, Джъстин Хартли, Мейкън Блеър, Ейми Мадиган и др.

Откриваме "Ловът" от 27 март само в кината.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.