Лоши голи момичета и плажна еротика! Виж 10-те претендентки за Miss Bad Girl 2011

Pinterest LinkedIn +

Плажна еротика със сладко-солен привкус ще завладее курорта "Слънчев бряг" на 29 юли вечерта, когато 10-те участнички в конкурса Miss Bad Girl ще се срещнат в битка за короната на "най-лошото момиче" у нас.

Надпреварата стартира в 23:00 часа на Bedroom Beach, а само ден по-късно красавиците ще имат уникален шанс да се запознаят лично и със световноизвестния DJ Tiesto, който ще забива сетове часове след конкурса.

Иначе дамите вече пети ден разпускат на плажа, докато специално за надпреварата се строи 15-метрова сцена с пет екрана, на които ще бъдат прожектирани секси видео визитките им.

Присъствие за шоуто са гарантирали и куп добре познати имена в родния шоубизнес - Андреа, Устата, Златка Райкова, Румънеца и Енчев, Цецо Елвиса и Мариана Маринова са сред звездите които ще оценяват момичетата наред със спонсори и журналисти.

Конкурсът ще премине под формата на спектакъл в три тура, като безспорно най-ценното предимство ще е палавото и закачливо излъчване. А за тези, които нямат възможност или желание да присъстват на шоуто, предлагаме и кадри на всяка една от участничките.

Сподели.