Miss Playmate 2011 Меги Колева пред Avtora.com: Ще се боря за кариера в киното

Pinterest LinkedIn +

В средата на месец юли красивата Меги Колева спечели тазгодишното издание на еротичния конкурс на Playboy - Miss Playmate 2011. Малко след това, чаровната брюнетка, която се изявява успешно и като модел на агенция "Визаж", се съгласи да даде откровено интервю за Avtora.com, в което не скрива както мнението си за конкурса, мечтите и личния си живот, така и това по доста по-откровени теми като секса.

Кристиан Ставрев: Здравей Меги, като изключим спечелената титла Miss Playmate, с какво се гордееш най-много досега?

Меги Колева: Зная доста езици, учила съм в Испания и работя като модел. Отделно от това се държа естествено с хората и не съм надувка, като това пък е качеството, което хората харесват най-много в мен.

.: Как поддържаш тези сексапилни форми, които безспорно ти помогнаха много за успеха в конкурса?

Меги Колева: Спортувам много, занимавам се активно с фитнес и тае бо.

.: Ако приемем, че ще отговориш честно, очакваше ли да спечелиш?

Меги Колева: Много исках тази награда, но макар до последно да водех в гласуването, очаквах всичко да е нагласено. За мое щастие, се оказа, че не е така.

.: Кое е на преден план в момента в живота ти?

Меги Колева: Предпочитам да се отдам на учението, защото ми се иска да се усъвършенствам като личност. Все още не съм завършила средното си образование в Английската гимназия, но след това смятам да се насоча към специалност "бизнес администрация".

Miss Playmate 2011 Меги Колева

.: Имаш много красиво бижу. Подарък ли е?

Меги Колева: Благодаря за комплимента! Да, подарък е от приятеля ми. С него сме заедно от 3 години и вече съм убедена, че той е моята истинска половинка. Подкрепя ме във всяко начинание и да уточня - не е известен, както писаха някои медии, нормално момче е. Има семеен бизнес.

.: Кой е най-скъпият подарък, който си получавала?

Меги Колева: Котенцето ми Доли. Приятелят ми го намери под една кола и го прибрахме вкъщи.

.: С титлата Miss Playmate спечели признание, открила си половинката в живота си, притежаваш страхотна външност. Щастлива ли си?

Меги Колева: Да, макар на моменти да ми е и много тежко. Родителите ми са разделени и тази тема все още ми е болна, затова предпочитам да не я засягам по-надълбоко. Живея с приятеля си, имам си и две котета - Пуфи и Доли и те ме правят много щастлива.

.: Какво мислиш за мненията на недоброжелателите ти?

Меги Колева: Приемам ги нормално, все пак всеки човек има право на мнение. Хубаво е обаче, когато изобщо имаш такова, да бъде поднесено по елегантен начин – тогава го приемам за градивна критика. В противен случай това наранява хората.

.: Коя част от тялото си харесваш най-много?

Меги Колева: Лицето.

.: С него ли спечели?

Меги Колева: Не само. Мисля, че им допадна, че съм много комуникативна. Имам спортна фигура и излъчване на модел – просто това, което търсеха тази година от Playboy.

Miss Playmate 2011 Меги Колева

.: Казваш, че си по-различна от другите плеймейтки. Смяташ ли, че това ще ти изиграе лоша шега?


Меги Колева: Зависи как човек ще си изиграе картите. Смятам да се развивам като модел, може би после и към киното. Надявам се обаче тази титла да е моят трамплин към едно по-добро развитие. И все пак, не искам да ставам известна с нещо скандално, а по-скоро с успехите си в различни начинания.

.: Да поговорим малко за сексуалните ти предпочитания? Харесваш ли например груповия секс?

Меги Колева: Ами... аз съм разкрепостена в сексуалния си живот. Бихме пробвали всичко заедно с приятеля ми. Не мисля, че има нещо лошо в това.

.: Пробвали ли сте тройка?

Меги Колева (усмихва се): Да, с жена.

.: Как ще коментираш слуховете, че гърдите ти са несъразмерни?

Меги Колева: Даже четох, че съм давала коментар за това, а не съм. Тук говоря за първи път по тази тема. Смятам, че гърдите ми са едни от най-хубавите, които можехте да видите тази година на конкурса. Дори тези дни се гледах в огледалото и не видях някакви несъвършенства. Аз лично харесвам бюста си.

.: А защо и заради кого си сложи силикон?

Меги Колева: Тренирах много, отслабнах и в един момент гърдите почти изчезнаха. Затова реших да ги уголемя малко, да са съвсем малко по-големи от реалния им размер. Сега ги намирам за идеални и не бих ги увеличавала повече.

Сподели.