Лош късмет

Pinterest LinkedIn +

У нас излиза новият роман на най-продавания автор в света Джеймс Патерсън. В "Лош късмет" детектив Майкъл Бенет от отдел "Убийства" е на път да приеме най-сериозното предизвикателство в кариерата си.

Цялата нация скърби за внезапната смърт на бившата Първа дама. Най-влиятелните хора в света се събират в старинна катедрала в Ню Йорк за погребението й.

Тогава се случва немислимото -милиардери, политици и звезди от шоубизнеса са хванати в капан и Бенет е привлечен за преговори с похитителите.

Безскрупулни престъпници и хладнокръвни убийци, те ловко парират действията на полицията и службите за сигурност. Целият свят следи развръзката, а самият Майкъл разбира, че съпругата му губи неравната борба с рака.

Така той трябва да преодолее личната си трагедия и да предпази света от такава...

Джеймс Патерсън е най-популярният автор в Съединените щати и най-продаваният в световен мащаб, като през последните 6 години той е имал повече бестселъри №1 отколкото Джон Гришъм, Том Кланси, Джоан Роулинг и Дан Браун взети заедно!

С 31 романа с твърди корици, заели първа позиция в класацията на Ню Йорк Таймс и общо 45 заглавия попаднали в същата класация, Джеймс Патерсън влезе в рекордите на Гинес. Според Форбс, авторът е спечелил над 50 милиона долара за изминалата година, а в света до този момент са продадени 150 милиона екземпляра от книгите му.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.