Лизи Хейл от Halestorm: Сексът и рокът вървят ръка за ръка

Pinterest LinkedIn +

Една от най-свежите рок банди на световната сцена - Halestorm - вече е на турне в подкрепа на новия си албум Into the Wild Life, който излезе в началото на 2015 г.

Фронтдамата на групата Лизи Хейл, която е сред най-обичаните вокалистки в света на тежката музика, сподели в интервю за HNGN.com защо нейният стил има толкова фенове.

"Моето виждане за нещата е, че сексът и рокът вървят ръка за ръка и винаги е било така, защото, наистина, ако се замислите за 80-те, имаше много мъже, които бяха на плакати и корици на списания с разкъсани дрехи и така нататък, така че това определено има значение."


Според изпълнителката в момента поколението е по-срамежливо, а 80-те са били ера на мачовците с голямо его. Тя защитава и своите колежки, които понякога са обвинявани, че не продават музика, а телата си.

"Никой не ми е казвал: "Хей, можеш ли да се облечеш по-секси или да те снимаме без тази риза?" Всичко, което съм направила, е било просто защото аз съм го поискала".

Хейл завършва темата с посланието, че всеки трябва да прави това, което иска, но "ако искате кариера в музиката, не бъдете само дълги крака. Бъдете сигурни, че работите здраво и репетирате с бандата си".

Сподели.