Halestorm пишат история с парчето Love Bites (So Do I)

Pinterest LinkedIn +

Американската рок група Halestorm влезе в историята със своя нов сингъл Love Bites (So Do I). Парчето, част от втория студиен албум на базираните в Пенсилвания музиканти - The Strange Case Of…, се изкачи до върха на радио класацията Active Rock, превръщайки се по този начин в първата оглавявана от жена-вокалист банда, която някога е заставала на челната позиция в чарта.

Halestorm ще отбележат успеха си с лятно турне, включващо американски дати, фестивални участия, концерти в Европа и няколко изяви, на които ще бъдат съпорт на Avenged Sevenfold.

The Strange Case Of… се явява наследник на издадения през 2009 г. едноименен дебютен запис на Halestorm и е по-успешният от двата проекта. Албумът дебютира директно под No.1 в чарта Hard Rock Albums на Billboard, в Топ 10 на Rock Albums и Alternative Albums класациите и под No. 15 в Billboard 200 (пикът на Halestorm бе 40-то място).

Продуцент и на двата албума на Halestorm е Хауърд Бенсън, работил още с групи като Daughtry, My Chemical Romance, Flyleaf и др.


Сподели.