Линдзи Лоън гола в новия Playboy! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) гола в Playboy - сериозно ли сте очаквали, че еротичните кадри на скандалната холивудска звезда ще се появят в мрежата, едва след като януарското издание дебютира на пазара?

Да, по-голямата част от снимките вече изтекоха в интернет, а самият собственик на популярното мъжко списание Хю Хефнър призна, че броят ще бъде изтеглен за по-ранна продажба от предварително обявения срок - на Коледа, тъй като явно феновете на актрисата просто не са готови да чакат.

Самата сесия, за която Линдзи получи впечатляващия хонорар от един милион долара, е вдъхновена от тази на иконата Мерилин Монро (Marilyn Monroe) от първия брой на Playboy, заради което е твърде вероятно и снимките да ви се видят доста познати.

Иначе корицата с Лоън се появи в мрежата още на 8 декември, но само седмица по-късно са достъпни и повечето снимки от сесията, която се разполага на цели 10 страници в броя. В него, красавицата споделя и някои откровения, като например това за грешките в живота си. 

"На 18-19 години още търсиш своя път. За последните пет години разбрах само, че времето тече адски бързо, а ние трябва да се учим от грешките си, да осъществяваме мечтите си и да сме отговорни хора", мъдро заключва Лоън.

Да, това не ни звучи точно като нея. Но виж снимките – те са тази Линдзи, която отдавна познаваме. Секси и провокативна, макар и в доста по-стилен опит от предходните.

Сподели.