ЛиЛана събра на парти продуцентите на Britney Spears, Destiny's Child и Ludacris (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В края на месец юни, ЛиЛана замина за САЩ, където възнамерява да запише цели осем нови парчета. Първата спирка на певицата от американската й обиколка е Чикаго.

Малко след пристигането на ЛиЛана в града, мениджърът й зад океана - Джени Дженингс организира парти, на което изпълнителката да се запознае лично с хората, работещи по нейния проект.

Сред специалните гости на събитието бяха продуцентите Donovan Knowles, носител на 13 статуетки "Грами" за работата си с Destiny’s Child и Toxic, работил със звезди като Twista, Faith Evans, Will Smith, Ludacris и др.

На партито присъстваха още Malik Worthy - музикален директор на Estero и продуцент на Britney Spears, и разбира се,  хората работили по "Dime Piece" - Ariel Rodriguez, Reggie Ruckus  и рапърите Crucial Conflict.

Освен репетиции и записи в Soundscape studio в Чикаго, ЛиЛана засне и ефектна сесия пред обектива на фотографа Parrish Lewis, като кадрите ще се използват при официалното представяне на "Dime Piece" в САЩ през есента.

Следващите студийни записи на ЛиЛана ще се осъществят в Атланта в студиото на T.I., както и в Маями, по покана на Cash Money Records, лейбълът на рап звездата Lil Wayne.

Сподели.