Устата и Софи Маринова изненадват с ефектен анимационен клип към хита "Бате Шефе" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В родния ефир вече се върти новото видео на Софи Маринова и Устата - "Бате шефе". Ефектният анимационен клип на режисьора Тенчо Янчев успя да събере голяма част от съквартирантите в шоуто VIP Brother 3.

В лентата специално участие взимат Дачо, Тодор Славков и Саша Антунович, както и дизайнерката Божидара Бакалова, чието дело е визията на Софи Маринова.

Традиционно за клиповете на Устата, и видеото към "Бате шефе" се отличава със завидно женско присъствие в лицето на секссимволите Велислава, Таня, Деси и Йоана, и новото откритие на списание FHM - Марина.На кадрите могат да бъдат забелязани още златният велосипед на сина на Софи Маринова - Лоренцо, както и Рио - малкото кученце чихуахуа, с което певицата се сдоби седмица преди старта на снимките на видеото.

Иначе в парчето, самата Софи Маринова се представя в нетипично амплоа, демонстрирайки способностите си да рапира, а в текста на "Бате шефе" присъстват някои от най-атрактивните изказвания на съквартирантите по време на шоуто VIP Brother 3.

Сподели.