Лично Спилбърг уволнил Мегън Фокс от "Трансформърс" заради нацистки изказвания

Pinterest LinkedIn +

Американската преса излезе с доста любопитна версия относно изненадващото уволнение на секссимвола Мегън Фокс (Megan Fox) от екипа на "Трансформърс" (Transformers). Както е известно, в третата част на популярната sci-fi екшън поредица, тя бе заменена от топмодела Роузи Хънтингтън-Уайтли (Rosie Huntington-Whiteley), за която това бе и дебют на екран.

Според медиите обаче, Фокс е била "натирена" от снимачната площадка по настояване на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg), който бил възмутен от нейно нацистко изказване. Както е известно, малко преди смяната в каста, красавицата даде интервю, в което разкри, че режисьорът Майкъл Бей (Michael Bay) се държал като Адолф Хитлер по време на снимки. 

"Това изказване й коства възможността да продължи да радва феновете си с изяви в сагата. Лично Спилбърг настоя да я изхвърлим", коментира анонимен източник от екипа на филма, който припомни, че създателят на хитове като "Извънземното" (E.T) и "Индиана Джоунс" (Indiana Jones), е с еврейски корени.

Иначе слуховете за скандална раздяла се потвърдиха почти веднага след обявяванети на новината за раздялата с шокиращо писмо в страницата на Майкъл Бей.

"Той й даде ролята в Transformers. Превърна я в една от най-големите звезди в Холивуд и хората решиха, че има шанс да бъде следващата Анджелина Джоли. Чакай малко, двама от нас са работили с Анджелина и тя съвсем не е като нея. Джоли е преди всичко професионалист", пишеше в изявлението.

Официално обаче, и до днес нито една от двете страни не е разкрила защо се е стигнало до неочаквания за милиони киномани по света разрив.

Сподели.