Трансформърс 3 (Transformers: Dark of the Moon)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 154 мин. Режисьор: Майкъл БейСценарист: Ирен Кругер С участието на: Шая Лебьоф, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джош Дюамел и др. Екшън, sci-fi, адвенчър

За филма:

И лятото на 2011 г. очевидно ще бъде разтърсено от титаничен сблъсък между извънземните пришълци Аутоботите и Десептиконите или казано другояче - отбелязваме завръщането на култовата sci-fi екшън поредица "Трансформърс".

В третата част налице е титулярът Шая Лебьоф, който в последните години се доказа като най-комерсиалното име в Холивуд, но за наше съжаление, от каста отсъства любимката на киноманите Мегън Фокс, чийто конфликт с режисьора Майкъл Бей й костваше място "зад борда" на филма.

Въпреки това нежно женско присъствие в продукцията не липсва - Бей откри бързо заместник на Фокс в лицето на британския топмодел Роузи Хънтингтън Уайтли, с която работи преди време в няколко рекламни кампании на Victoria's Secret.

Дебютантката в каста обаче е единственото непознато име на масовата публика, другите попълнения в актьорския състав говорят достатъчно сами по себе си - Джон Малкович, Джош Дюамел от сериала "Лас Вегас", Патрик Демпси от "Анатомията на Грей" и др.

Няма как да пропуснем и наличието на Стивън Спилбърг като продуцент. Transformers: Dark of the Moon идва и в задължителния за подобен род визуално зрелище триизмерен формат.

Историята:

Решени да отмъстят за загубата която претърпяха в Египет, Десептиконите призовават Шокуейв, могъщия владетел на планетата Кибертрон, с надеждата че именно той ще сложи веднъж завинаги край на човешката цивилизация.

За да оцелеят, хората трябва да разчитат отново на алианса си с Аутоботите, които от своя страна имат допълнителна помощ в лицето на предшественика на Оптимус Прайм, Сентинел Прайм.


Сподели.