Лиъм Нийсън издирва самоличността си в "Без име" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Лиъм Нийсън (Liam Neeson) издирва реалната си самоличност в новия филм на режисьора Жауме Колет Сера - "Без име" (Unknown). Ирландският актьор влиза в персонажа на д-р Мартин Харис, който неочаквано се оказва в Берлин, след като е претърпял тежка автомобилна катастрофа.

Изненадващо обаче, съпругата му въобще не го познава, а друг мъж твърди, че е истинският д-р Харис. На негова страна е само мистериозна и красива непозната, която се решава да му помогне в разплитането на смъртоносния възел.

На Лиъм Нийсън партнират имена като Даян Крюгер (Diane Kruger), ветеранът Франк Лангеля (Frank Langella), Ейдън Куин (Aidan Quinn) и новият холивудски секссимвол Дженуари Джоунс (January Jones), а режисурата е дело на испанеца Жауме Колет Сера (Jaume Colett-Serra), който прави изненадващ завой в кариерата си, след като доскоро работеше единствено над второразредни хоръри като House of Wax и Оrphan.

Перфектните екшън сцени и страхотната визия също са налице в Unknown, което не е особено изненадващо, като се има предвид, че продуцент на лентата е самият Джоуел Силвър (Joel Silver). А докато в момента "Без име" покорява американския боксофис, то в България премиерата на филма е в края на февруари.


Сподели.