Liam Gallagher не дава пет пари за Kate Moss и Pete Doherty

Pinterest LinkedIn +

Лиам Галахър (Liam Gallagher), вокалистът на популярната бритпоп група Oasis, е споделил наскоро, че изобщо не го е грижа нито за нарко-скандала около Кейт Мос (Kate Moss), нито за този около нейния приятел Пийт Дохърти (Pete Doherty).

Галахър, който в последно време не пести критиката си към Дохърти, е заявил, че ни най-малко не е впечатлен от проблемите му и тези на известната му приятелка, а също и че не иска да има нищо общо с тях или с неговата група Babyshambles.

За MTV той е казал: "Не ми пука за нея, наркотиците й, или за тъпите й приятели." "Същото важи и за ш***ните Babyshambles. Не искам да се боря с тях, не им искам гаджетата, нито да стрелям по кучетата им, нито искам да правят челна стойка на хамстеровите си глави. Аз просто не се кефя на музиката им", всял е смут 33-годишният изпълнител.

Антипатията на Лиам към Пийт прерастна в нетърпимост след пропадането на участие на Babyshambles като съпорт на скорошен концерт на Oasis в Саутхямптън. Още тогава той се зарече, че няма да даде на Дохърти втори шанс. 

Сподели.