"Лепило за брада" – Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" вдигат коледното настроение

Pinterest LinkedIn +

Чисто нова забавна песен от Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" е на път да се превърне в актуалния коледен хит този сезон. Напълно в духа на сезона, песента носи странното заглавие "Лепило за брада".

"Ето нашия подарък за предстоящите Коледни празници – една песен за малките, които искат да станат големи и да знаят всичко. И за големите, които знаят всичко, но искат да вярват като децата", пише обичаният от хиляди българи актьор и композитор като анотация към клипа.

Музиката и текстът са дело на Стефан Вълдобрев, а аранжиментът е на "Обичайните заподозрени". Във веселбата се включват още оркестърът на Пловдивската опера и участниците в хора – Влади Люцканов, Юлиян Петров, Стелиан Радев, Ахмед Юмер, Александър Хаджиангелов, Деян Петров, Стилиян Стоянов.

Към момента "Лепило за брада" има само текстово видео, но феновете са в очакване на истинска коледна история, която артистите да разкажат на фона на забавната си песен за малки и големи.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.