"Лайбах" обещават епично авангардно шоу в София през ноември

Pinterest LinkedIn +

Музикантите отново включват България в европейската си обиколка тази година

Феновете на безапелационните аудио-визуални музикални спектакли вече са в трепетно очакване за петия концерт на "Лайбах" в България. Бандата, известна със силната си поезия и запомнящото се електро-индъстриъл звучене, идва у нас на 26 ноември в "Pirotska 5 Event Center". Музикантите ще изпълнят на живо в София парчетата от едноименния на турнето албум "Love Is Still Alive", както и много други хитове като "The Future", "Sympathy For The Devil" и "The Coming Race".

Турнето на "Лайбах" започна още в началото на годината, като до момента групата разтърси Италия, Хърватия, Германия, Швеция, Норвегия и много други страни в Европа. След спирката си в България, артистите се отправят към Сърбия, Дания и Естония.

Билетите са в продажба от днес чрез платформата EPAY GO, а първите от тях можете да закупите на преференциална цена от 70,00 лв. (за терен) и 80,00 лв. за VIP (тераса). Организаторите от DS MUSIC, в партньорство с Wrong Events, обещават епично авангардно шоу и върхови емоции под светлините на прожекторите.

"Лайбах" e словенска музикална група, основана през 1980 г. Бандата има над 30 албума зад гърба си, като голяма част от тях са издадени от британския инди лейбъл "Mute Records", на който се доверяват "Depeche Mode", "Goldfrap" и други. Музикантите от "Лайбах", още известни като бунтарите на тъмната музика, са муза и на няколко документални филма.
Плакат за събитието
Сподели.