Кристофър Екълстън ще е съперникът на Крис Хемсуърт в Thor: The Dark World

Pinterest LinkedIn +

Продължението на Thor – Thor: The Dark World, най-после намери своя злодей в лицето на британския актьор Кристофър Екълстън (Christopher Ecclestone).

Актьорът, който е най-популярен с ролята си на Доктора в култовия сериал на BBC Doctor Who, ще се превъплъти в ролята на Malekith – лидер на Тъмните елфи, които ще видим в продължението на блокбъстъра.

Въпреки че още не се разкриват подробности за сценария, един от предполагаемите варианти е да видим Loki в съюз с Malekith, като двамата ще се впуснат в търсене на древен артефакт, наречен Ковчегът на Древните зими (Casket of Ancient Winters).

Екълстън ще се присъедини към вече потвърдилите завръщането си за продължението Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) и Том Хидълстън (Tom Hiddleston).

Режисьор на Thor: The Dark World е Алън Тейлър, който е популярен най-вече с работата си по сериали като Game of Thrones ("Игра на тронове") и The Sopranos ("Семейство Сопрано").

Световната премиера на филма се очаква на 8 ноември 2013 г., a преди това ще видим друг филм, свързан с франчайза The Avengers ("Отмъстителите") - Iron Man 3 ("Железният човек 3"), който излиза на 3 май 2013 г.

 

Сподели.