Кристина Агилера изпълнява новата оригинална песен от саундтрака на "Мулан"

Pinterest LinkedIn +

Носителката на "Грами" Кристина Агилера ще изпълни новата оригинална песен "Loyal Brave True", част от саундтрака на игралната адаптация на неостаряващата приказка "Мулан" на "Дисни". Певицата ще представи и нова версия на песента "Reflection" от анимационната класика. Именно това беше и дебютният сингъл, с който стартира кариерата ѝ.

"Кристина притежава един от най-добрите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ изпълнение на "Reflection" от анимационния филм, когато е едва 16-годишна, има заслужено място в историята на музиката, освен че е и трамплин за безпрецедентната ѝ кариера, която последва. Благодарение на вродените си способности и натрупания опит като артист през годините със своите изпълнения във филма Кристина допринася много за крайния резултат, който представлява предстоящата епична нова версия на "Мулан". Смятам, че тези песни ще докоснат днешните зрители по същия силен начин, по който го направиха и преди 22 години", споделя директорът на "Music & Soundtracks" към "Уолт Дисни Студиос" Мичъл Лайб.

От своя страна Агилера добавя: "Филмът "Мулан" и песента "Reflection" съвпаднаха с първия ми договор за албум. Страхотно е да се върнеш към такъв невероятен филм, с толкова дълбок смисъл и въздействащи теми, които устояват проверката на времето – да  останеш верен на себе си и да се научиш да бъдеш безстрашен. Новата ми песен "Loyal Brave True" олицетворява тънкия баланс между уязвимостта и силата".

И двете песни – "Loyal Brave True" и "Reflection" – ще бъдат част както от "Мулан", така и от официалния саундтрак на филма. Оригиналната музика е композирана от Хари Грегсън-Уилямс. Автори на "Loyal Brave True" са Грегсън-Уилямс, Джейми Харман, Роси Голан и Били Крабтрий, а оригиналът на "Reflection" е написан от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Вижте специален поглед към "Мулан", в който ще чуете част от забележителното изпълнение на Кристина Агилера на "Loyal Brave True".


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.