Кристина Агилера със собствено шоу в Лас Вегас през 2019 година

Pinterest LinkedIn +

Певицата Кристина Агилера подготвя собствено шоу в Лас Вегас. То ще се нарича "Christina Aguilera: The Xperience" и ще стартира на сцената на театър "Запос" (част от хотел и казино "Planet Hollywood") на 31 май.

"Шоуто "Xperience" е най-мащабният и сложен спектакъл в кариерата ми до момента, включващ пеене, танци, визуализации и изискващ непрестанна енергия. От години събирам идеи и разработвам концепция за подобен тип музикално-театрален спектакъл и сега Лас Вегас ми предоставя уникалния шанс да реализирам творческите си идеи. Нямам търпение да започне шоуто "Xperience", казва носителката на 6 награди "Грами".

Кристина е изключителен артист, чийто глас и творчество владеят няколко поколения фенове. Горди сме, че можем да я приветстваме в "Планета Холивуд" на сцената на театър Запос", се казва в съобщението на Джейсън Гастуирт, президент на "Caesars Entertainment".

Билетите влизат в продажба от февруари, като шоуто включва 16 дати:

май, 2019: 31
юни, 2019: 1, 5, 7, 8, 13, 15, 16
септември, 2019: 20, 21, 24, 27, 28
октомври, 2019: 2, 4, 5 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.