Кристиян Костов се завръща с нов сингъл

Pinterest LinkedIn +

След като се насочи на Изток и завладя музикалния свят в Китай, Кристиян Костов е готов за завръщане. Този път дестинацията му е светът.

В пика на успеха си в Азия Кристиян прави стъпка назад. Смел ход, отказани перспективи, но искрен към себе си и към жаждата си за растеж. В търсене на начини да свърже страстта си към фотографията и разказването на музикални истории, младият артист изглежда е достигнал до заключението, което се превръща в лайтмотив на последния му сингъл "Honest", който излиза тази седмица.
 
Съчетавайки визуален и аудио разказ, Кристиян Костов е намерил своя начин за споделяне на преживявания, познати на всеки човек – мото, което винаги споделя чрез изкуството си: "Това, което искам да изпитват хората, когато слушат моята музика, е: "Да, знам за какво говориш". Сега обичам да говоря за неща, които всички знаем и разбираме. За мен така започва диалогът".

"Honest" разказва история за предателство, чат връзка с неочакван обрат  героят не иска да бъде жертва. Написано в студените краища на Швеция, парчето звучи в темпо, екипирано за по-горещи точки на света. Отчетливи китари и неспиращи барабани задават тона, от който става ясно, че "Honest" не разказва за разбито сърце, неговият груув не може да го позволи.

Сподели.